Zoeken naar edelstenen en mineralen beurs

edelstenen en mineralen beurs
Internationale Mineralenbeurs.
Over de beurs. De Internationale Mineralenbeurs is de grootste schitterende verzamelbeurs van Nederland op het gebied van edelstenen, fossielen en mineralen. Bekijk bijzondere vondsten uit binnen en buitenland. Kom meer te weten over een bepaalde steensoort en volg verschillende doorlopende workshops en demonstraties.
GEA Beurs Stichting Geologische Aktiviteiten.
Vele tientallen standhouders bieden je een enorme keuze aan mineralen, fossielen, sieraden en edelstenen. Stichting GEA gaat terug naar de basis en zal op de beurs meer aandacht geven aan de pure steen. Mineralen, fossielen, gesteenten en edelstenen zijn de pure" stenen.
Beurzen.
Een mineralenbeurs is altijd een feestje voor de verzamelaar van mineralen en edelstenen. Hier vindt u het grootste aanbod van mooie stenen, boeken en aanverwante zaken. Mineralenbeurzen worden wereldwijd georganiseerd. Ook voor niet-verzamelaars is zo'n' beurs prachtig om een keer gezien te hebben.
73e Internationale Mineralenbeurs Den Haag Den Haag 14 april 2018 Evenementkalender.nl.
Alles op het gebied van mineralen, fossielen, sieraden, zilversmeden en mircomounts kunt u vinden op deze 2 dagen durende beurs. Tevens is er voor kinderen de mogelijkheid om onder toezicht een eigen steen te slijpen en worden er diversen demonstraties gegeven.
Internationale Mineralenbeurs De Broodfabriek.
Gothic Fantasy Beurs. Parkeren De Broodfabriek. Werken bij De Broodfabriek. Route Google Maps. 2288 GD Rijswijk. T 070 307 59 00. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
BEURZEN.
Henri Dunantplein 4, 3731 CL De Bilt, Nederland. en vergadercentrum Witte." Van 1000: tot 1700: uur. Mineralen en Fossielenbeurs s-Hertogenbosch. Helftheuvelpassage 115, 5224 AC s-Hertogenbosch, Nederland. Cultuurcentrum De Helftheuvel. Van 1000: tot 1700: uur. Orion 3, 1188 AM Amstelveen, Nederland.
Nederlandse Lapidaristen Club De club voor liefhebbers van mineralen, edelstenen en fossielen.
Welkom op de site van de Nederlandse Lapidaristen Club. De club voor liefhebbers van mineralen, edelstenen en fossielen. De Nederlandse Lapidaristen Club NLC stelt zich ten doel het verzamelen, het bewerken en de kennis van mineralen, gesteenten, edelstenen en fossielen te bevorderen.
Ieder weekend is Curly's' Beads met een kraam op de Sieradenbeurs te vinden.
Workshop Bolhanger en bijpassende armband maken. Workshop Stoere Veterwraparmband maken. Workshop Edelsteen Wraparmband maken. Workshop Tree of Life hanger maken. Workshop in combinatie met een Hightea! Workshop Edelstenen Wraparmband met 4mm leer maken. Workshop Wandhanger Dromenvanger maken. Workshop Quote muntje slagletteren en een stoere lederen wraparmband maken!

Contacteer ons