Meer resultaten voor stenen en mineralen winkel

stenen en mineralen winkel
Groothandel Earth Mineralen Edelstenen en Mineralen uit heel de wereld. Groothandel maar ook voor Particulieren en Webshop Cursussen alternatieve geneeskunde regressie opleidingen.
Stenen een nachtje late. Zwarte Toermalijn bolletjes 6 mm. 6 mm / circa 70 kralen De foto is een voorbeeldfoto van h. Alles begint bij de basis, Mineralen Cursus voelen en toepassen voor iedereen. Het eigen boek van Yvonne van de Graaf 30 jaar ervaring o. Alles begint bij de basis De werking van Wierook geuren doosje wierook. Het eigen boek van Yvonne van de Graaf 30 jaar ervaring o. Wierook per slof 12 pakjes Let op!: Past niet door. Scrubzout 5 stuks. 5 stuks Vormen: hart, rond, vierkant Bij bestellen o. 31 495 62 66 98. 31 6 50 52 57 47. Onze winkel in Nederweert is vandaag geopend van 1000: tot 1700: uur voor particulier en groothandel.
Arts Mineralen Home.
Het begon in 1996 als een uitbreiding van de cadeauartikelen in de winkel, maar de fascinerende wereld van stenen liet hen niet meer los. Vooral Sabina verdiepte zich meer en meer in de materie en leerde de mooie, krachtige en genezing stimulerende kwaliteiten van stenen en mineralen kennen.
TimmersGems Groothandel in edelstenen en mineralen.
Op bijna 13.000 vierkante meter oppervlakte treft u de grootste collectie mineralen en stenen, sieraden en parels, gezondheids en schoonheidsproducten en decoratie en kunst aan. Al deze artikelen hebben een natuurlijke oorsprong, zijn op een humane en milieuvriendelijke manier verkregen en vallen op door hun schoonheid, elegantie en klasse.
Mineralen en Edelstenen.
Onze winkel en atelier zijn 6 dagen per week geopend én elke eerste en laatste zondag van de maand. Niet goed geld terug. Vóór 1400u: besteld, morgen in huis. U bent hier. Bekijk onze unieke collectie edelstenen en mineralen uit de hele wereld. Variërend van amethist tot bergkristal. Stenen zijn van alle tijden en kunnen verschillende werkingen hebben.
De Kraal Mineraal Home.
De Kraal Mineraal heeft een winkel in de altijd levendige Vruchtenbuurt van Den Haag. Daarnaast hebben wij nog een webshop vol mooie sieraden. Reparatieservice: Bij ons kunt u ook terecht als u een sieraad heeft wat kapot is gegaan. Van gewone armbandjes en colliers tot zilveren sieraden met edelstenen erin.
Siepie's' Edelstenen Mineralen opent in Veghel centrum veghelcentrum.nl.
Siepie's' Edelstenen Mineralen opent in Veghel centrum. Op 2 november opent Simone Marinus van Rooij haar winkel, Siepie's' Edelstenen Mineralen, in de Kalverstraat in Veghel centrum. Siepie's' is een winkel voor edelstenen en mineralen. Simone werkt alleen met stenen die door de natuur gemaakt zijn.
Home.
Een bijzonder ruim assortiment en gespecialiseerd in edelstenen en mineralen. Momenteel hebben we weer veel amethistgeodes! voor de verzamelaar. tarot en orakelkaarten. lampen en waxinehouders. en nog veel meer. DI: 10.00 18.00 uur WO: 10.00 18.00 uur DO: 10.00 18.00 uur VR: 10.00 18.00 uur ZA: 10.00 17.00 uur Z0: 12.00 17.00 uur.
Edelstenen, Mineralen en Kristallen Steenrijker.
Edelstenen en Mineralen Z. Waterfles en filter. Contact / Openingstijden. Wie zijn wij. 25-06-2017 Vandaag een bericht over boeken gestuurd en meteen een positief. 05-06-2017 Bestelling gedaan en goed op de hoogte gehouden van te. 03-06-2017 Gisteravond een workshop over stenen gehad, iedereen die iets met.

Contacteer ons