Resultaten voor knuffelsteen

knuffelsteen
Vind Knuffelsteen in Mineralen en Fossielen op Marktplaats.nl.
Seleniet knuffelsteen, trommelsteen. Seleniet knuffelsteen, trommelsteen een handzame knuffelsteen van seleniet kan iets afwijken van de foto's' 1 van de stenen heeft een afgeplatte kant. Vaste prijs 4.25 Per stuk hiervan heb ik er nog 3 van op voorraad ik verkoop diverse nieuwe edelstenen en mineralen zie ook mijn andere advertenties.
Knuffelsteen 25, 35, cm getrommeld NewAgeWinkel.nl.
Een Knuffelsteen is een grotere soort geslepen edelsteen. Voor een helende werking neem je een knuffelsteen een aantal malen per dag in je hand, doordat je ze in je hand vasthoudt of wrijft hebben zij een rustgevende invloed dit vooral bij b.v.
Knuffelsteen.
Zet op verlanglijstje. Mosagaat bol nr.4 van 99mm. Zet op verlanglijstje. Sjamaankwarts bol nr.34 van 53mm. Zet op verlanglijstje. K2 azuriet knuffelsteen handsteen nr.33. Zet op verlanglijstje. Gouden driehoek punt obelisk set van 300-350gram amethist, rozenkwarts, bergkristal. Zet op verlanglijstje.
Knuffelstenen Aurana.
Seleniet is genoemd naar Selene, de Griekse godin van de maan. Seleniet is een heel spirituele en zuivere edelsteen: zelfreinigend kan andere stenen schoonmaken brengt je in contact met gidsen en engelen zuivert karma en negativiteit Nu tijdelijk met gratis tweede selenietbrok om nog meer sieraden en stenen op te kunnen laden. Tijgeroog Knuffelsteen KRACHT."
Knuffelstenen Knuffelsteen.
Zet op verlanglijstje. Goudsteen knuffelsteen handsteen nr.25. Zet op verlanglijstje. Goudsteen knuffelsteen handsteen nr.24. Zet op verlanglijstje. Goudsteen knuffelsteen handsteen nr.23. Zet op verlanglijstje. Goudsteen knuffelsteen handsteen nr.22. Zet op verlanglijstje. Goudsteen knuffelsteen handsteen nr.21. Oude prijs: 1750., Zet op verlanglijstje.
Nieuwe producten Knuffelsteen.
Zet op verlanglijstje. Fluoriet bol nr.39 van 76mm. Zet op verlanglijstje. Fluoriet bol nr.38 van 68mm. Zet op verlanglijstje. Pagina 1 van 234. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15. Te bereiken op.:
Wat werkt beter: een hangertje of een knuffelsteen?
Een knuffelsteen in een broek of jaszak nodigt uit om mee te spelen, en kan zo zijn werk doen via de huid. Daarnaast is er een werking via de handchakra's' de zeven hoofdchakra's' hebben namelijk referentiepunten in de handen. Deze zijn echter verdeeld over de linker en de rechter hand.

Contacteer ons