Resultaten voor bergkristallen

bergkristallen
Bergkristal.
Voor healing en energetisch werk is deze steen daardoor zeer geschikt, en helpt bij spirituele groei. Zet een Bergkristallen kluster ook voor het mooie in huis, het is zeer decoratief. Het woord bergkristal is afgeleid van het Griekse woord krustallos ijs.
Bergkristal, een zuiverende steen Mens en Gezondheid: Spiritueel.
Bergkristallen worden ook gevonden in Kenia, Madagaskar, Braziliƫ, Bahia en Frans-Guyana. In de VS komt bergkristal voor in pegamieten, een stollingsgesteente dat bestaat uit zeer grote kristallen van meer dan 25, cm groot. In Zwitserland is een bergkristal gevonden van 135kg.
Alle soorten Bergkristal incl. werking De Warmtesteen.nl.
Lees op deze pagina alles over de geneeskrachtige werking van bergkristal en bekijk prachtige bergkristallen stenen. Van de oudste tijden af is bergkristal gebruikt om mooie sieraden of gebruiksvoorwerpen van te maken. In Egypte zijn in gravengedateerd, van 3300 v.Chr. twee uit bergkristallen geslepen vazen gevonden.
Bergkristal Kleurrijke Wereld Sieraden.
Daarnaast helpt deze edelsteen bij menstruatieproblemen en klachten rondom de menopauze. Bergkristallen helpen ons om inzichten te verkrijgen, om zo in harmonie met onszelf en anderen te kunnen leven. Zelfvertrouwen, inzicht en harmonie zijn de sleutelwoorden die passen bij de bergkristal.
Bergkristal kralen direct van de slijperij Ilona's' Silver Gemstones.
De heldere en doorzichtige eigenschappen worden dan ook het meest gewaardeerd in deze edelsteen. Zo zijn ook de bollen van helderzienden vaak van bergkristal gemaakt. In de alternatieve geneeswijze zie je bergkristal vaak terug in de vorm van piramiden, obelisken en eieren.
Bergkristal, edelstenen, mineralen, werking, betekenis, steen.
Bergkristal ruw, clusters geodes. Bergkristal hangers doorboord. Bergkristal hanger engel. Bergkristal hangers donut. Bergkristal hanger hart doorboord. Bergkristal hangers kruis en ankh. Bergkristal zilveren hangers. Bergkristal healing sticks. Bergkristal hangers voor dieren. Bergkristal voor edelsteenwater. Bergkristal kralen per snoer. Bergkristal facet stenen.
Bergkristal of Kwarts Lichtpuntje Kristallen.
Product was added to your cart. Home / kristallen B / Bergkristal of Kwarts Bergkristal of Kwarts. Alle bergkristallen uit Minas Gerais hebben een zachte hartfrequentie en zijn verbonden met het grote Gouden Kristal van heling en regeneratie die in dit gebied ligt en die door de Atlantiers daar geplaatst is.
Bergkristal Spiritual Garden.
Sterrenbeeld vissen 20 februari t/m 20 maart. Home / Zoek op steen / Edelstenen B / Bergkristal. Bergkristal is een kleurloze kwartssoort. Bergkristal heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Het kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk.

Contacteer ons