Resultaten voor mineralen winkel

mineralen winkel
Mariëlle Diemel de Mineralenwinkel Mariëlle Diemel.
Ik kan de Mineralenwinkel van Marielle van harte aanbevelen. Zonder dat ik weet dat ik ernaar op zoek ben, heeft Marielle al de juiste stenen mineralen voor mij gevonden. In mijn praktijk liggen er verschillenden te stralen, ze zorgen voor de juiste energie die ik nodig heb en mijn fijngevoelige cliënten zeer kunnen waarderen. Amsterdamse Leeuw Coaching. Sinds een aantal jaren ben ik regelmatig klant bij Mariëlle. Ik heb verschillende kristallen gekocht en deze zijn allemaal goed aangekomen. Ongeveer 1000 km noordelijker in Noorwegen. Ook door deze afstand heb ik Mariëlle nog niet eerder fysiek ontmoet, maar de contacten lopen zo soepel en persoonlijk dat ik dat nauwelijks merk. Het contact ervaar ik als heel waardevol en warm. Mariëlle heeft een directe én vriendelijke manier van communiceren en ze weet waar ze het over heeft! Ga naar winkel.
Edelstenen, mineralen, kristallen, sieraden, kralen, cabochons, facet Spiritual Garden.
Set van 7 zilveren hangers met facet geslepen stenen. Bevat hangers met de volgende stenen: amethist, ioliet, blauwe topaas, peridoot, citrien verhit, carneool en granaat. Zilveren hanger chakra set 7 stuks. Informatie over edelstenen. Spiritual Garden is gespecialiseerd in de verkoop van edelstenen mineralen.
Ad Mineraal Gouda Ad Mineraal.
Ad Mineraal is gespecialiseerd in import en verkoop van allerlei soorten edelstenen, mineralen, kristallen, ruwe, getrommelde en gepolijste stenen, edelsteenhangers, edelsteensieraden, edelsteenpiramides, edelsteenbollen, beeldjes enzovoort. Deze worden met zorg uitgezocht en rechtstreeks geïmporteerd uit de hele wereld. Wilt u meer te weten komen of bent u benieuwd naar wat er precies is? Neem dan een kijkje in de webwinkel voor een overzicht van onze collectie. Bij een bezoek aan onze winkel in Gouda heeft u een zeer uitgebreide keus uit een breed exclusief assortiment.
Arts Mineralen Home.
Het begon in 1996 als een uitbreiding van de cadeauartikelen in de winkel, maar de fascinerende wereld van stenen liet hen niet meer los. Vooral Sabina verdiepte zich meer en meer in de materie en leerde de mooie, krachtige en genezing stimulerende kwaliteiten van stenen en mineralen kennen.
Groothandel Earth Mineralen Edelstenen en Mineralen uit heel de wereld. Groothandel maar ook voor Particulieren en Webshop Cursussen alternatieve geneeskunde regressie opleidingen.
Onze winkel in Nederweert is vandaag geopend van 1200: tot 1800: uur voor particulier en groothandel. Er zijn momenteel geen cursussen gepland. 31 495 62 66 98. 31 6 50 52 57 47. Er zijn momenteel geen cursussen gepland. Earth mineralen Magnesiumstraat 1D 6031RV Nederweert T.
Mineralen en Edelstenen.
Onze winkel en atelier zijn 6 dagen per week geopend én elke eerste en laatste zondag van de maand. Niet goed geld terug. Vóór 1400u: besteld, morgen in huis. U bent hier. Bekijk onze unieke collectie edelstenen en mineralen uit de hele wereld.
Edelstenen en mineralen winkel in hartje Eindhoven All Stones.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Edelstenen en mineralen winkel in hartje Eindhoven. E delstenen en mineralen winkel All Stones is in hartje Eindhoven gevestigd. Wij bieden een grote keuze edelstenen en mineralen uit de hele wereld aan, met oog op een hoge kwaliteit.
Edelstenen, Bergkristal, Amethist online kopen De Warmtesteen Winkel.
Edelstenen en mineralen kopen voor de liefhebber. De Warmtesteen.nl is in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een begrip in Nederland en Belgie als het gaat om een prachtige winkel collectie edelstenen en mineralen. Deze wordt elke maand verder uitgebreid met o.a.

Contacteer ons